Föreningen

image_pdfimage_print

Zetterlundsvägens samfällighetsförening  ligger i området Kragstalund i södra Vallentuna. Samfälligheten består av 91 st friköpta kedjehus och 90 st bostadsrätter som i sin tur är medlemmar i bostadsrättsföreningen Kragstalund II. Området är uppdelat i sju gårdar och byggdes i början av 1980-talet. I området finns en föreningslokal som lånas ut gratis till medlemmarna.

Att bo på Zetterlunds väg är lika med att bo i lungt område som fritt från biltrafik och barnvänligt. Det är nära till bussar åt flera håll och stationen Kragstalund på Roslagsbanans Kårstalinje ligger endast ett stenkast bort. Det är gångavstånd till flera skolor och förskolor samt till den lokala ICA-butiken, ICA Kragsta.

Föreningens verksamhetsår omfattar 1 januari till 31 december (stadgeändring 2022) och ordinarie årsstämma hålls i mars månad.

Föreningens verksamhet styrs av Lag (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter, förrättningen som gjorde då föreningens bildades samt av föreningens stadgar. Styrelsen är föreningens högsta beslutande organ då inte årsstämman är samlad.

Alla medlemmar är välkomna att påverka föreningens arbete genom att engagera sig i styrelsen, skriva motioner till stämman och deltaga i våra aktiviteter!

Last updated: 21 april, 2024