Höstens städdag avklarad

image_pdfimage_print

Många av föreningens medlemmar hade samlats på de olika gårdarna för att städa inför vintern. Flera containrar fanns uppställda som snabbt fylldes med grenar och löv. Vicevärd Lasse fick köra flera vändor med traktorn för att plocka upp allt som hade klippts ner och krattats ihop. Containrarna kommer stå kvar tills måndag så du som inte hunnit städa klart på lördagen kan fortsätta på söndagen

På flera gårdar bjöds de arbetande och barnen på fika eller korv. Städdagen är ju inte bara till för att jobba, det ska vara trevligt och man får chansen att lära känna sina grannar också. Vi hade tur med vädret och det var lagom kallt.

Nu kan vintern komma!

Här är några blandade bilder från städdagen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.