Styrelsemöte 15 januari 2013

image_pdfimage_print

Ordförandeklubba

Respektive ansvarig i styrelsen avrapporterade arbetet med de arbetsuppgifter som fastlades innan årsskiftet.

Vicevärden rapporterade bland annat om arbetet med snöröjningen, både den som bedrivs som i egen regi och den som utförs av entreprenör. Kassören kunde meddela att ekonomisk utfall följer budget. Christian som idag sköter uthyrningen av föreningslokalen, kvartersgård 1, hade meddelat att han önskar sluta med detta varvid styrelsen beslutade att ”utlysa” tjänsten på hemsidan för att försöka hitta någon annan som skulle vara intresserade att ta på sig detta arbete. Se särskild information. Ordförande rapporterade att han uppvaktat vicevärden med en julgåva som tack för väl utfört arbete under året.

Nästa styrelsemöte planerades till den 18 februari.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.