Styrelsemöte 18 februari 2013

image_pdfimage_print

Respektive ansvarig i styrelsen avrapporterade arbetet med de arbetsuppgifter som fastlades innan årsskiftet.

Ordföranden rapporterade om förslag till upphandlingsunderlag för teknisk förvaltning som kommer att skickas ut. Ingen har hittills anmält intresse för tjänsten men alla uppmanades att hålla öronen öppna.  Ordföranden och kassören rapporterade från möte om vatten- och värme-debiteringen och en instruktion för detta är nu framtagen. Brf:s styrelse har inbjudits till ett möte för att gå igenom denna. Diskuterades vikten av att all avläsning av vatten och värme görs samma helg för att få rätt siffror. Kurt Sandberg redogjorde för en ordentlig genomgång av läget för våra garagetak med anledning av den besiktning som gjordes 2011. De åtgärder som då inte utfördes kommer att utföras under våren. Vidare diskuteras den rapport från 2011 som också gjordes kring betongkonstruktionen i garagen och där beslutade styrelsen att arbeta vidare med eventuella åtgärder som bedöms nödvändiga.

Ordföranden rapporterad att föreningslokalen numera går att boka på hemsidan och att samfälligheten fortfarande söker någon som kan vara ”nyckelansvarig”.

Styrelsen beslutade att byta ut fjädrar till vissa av garageportarna.

Vicevärden rapporterade om utfört arbete under perioden. Kassören kunde meddela att ekonomisk utfall följer budget.

Styrelsen fastställde vårens städhelg till den 4-5 maj. Containrar för trädgårdsavfall kommer att finnas tillgängliga som vanligt.

Ordföranden rapporterade om uppdaterad information på hemsidan när det gäller att hålla ordning vid sopkärlen och utekatter i vårt område.

En offert från Ownit angående installation av bredband i vårt område diskuterades.

Nästa styrelsemöte hålls den 11 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.