Styrelsemöte 15 april 2013

image_pdfimage_print

Ordföranden drog det aktuella läget när det gäller ny vicevärd alternativt inköp av motsvarande tjänster av en entreprenör. Vad gäller den uppdaterade underhållsplanen så är målsättningen att ha ett förslag framme strax kring sommaren som ska utgöra underlag till budgeten för nästa verksamhetsår. Delar av styrelsen har träffat Brf:s styrelse för att gå igenom uträkning och utdebitering av vatten och värmekostnader samt presenterat en överenskommelse hur värme ska debiteras Brf-lägenheterna där det inte finns någon mätning. Frågan om individuella värmemätare i lägenheterna utreds vidare av vicevärden.

Torbjörn berättade om kommande lekplatsrenovering och leverantören tror att man kan starta arbetet inom några veckor. Om allt går som det ska borde de nya lekplatserna vara klara i maj/juni. Styrelsen diskutera optionen att bygga ytterligare en ny lekplats om budgeten tillåter.

Kurt redovisade arbetet med genomgången av de kvarvarande problemen med garagen. En uppmärkning av platser där det läcker in har genomförts och leverantören beräknar åtgärda detta inom några veckor.

Ordförande berättade om ny utlåningsansvarig för föreningslokalen och planerna på att rusta på upp densamma.

Sekreteraren presenterade lista över föreningens avtal och dess uppsägningstider. Uppdrogs till ordförande att kontakta parkeringsbolaget Q-park med önskemål om bland annat en parkeringsautomat som tar kort.

Den ekonomiska rapporten visar på utfall enligt budget och kassören fick i uppdrag att ta fram en prognos för helårsutfall till nästa möte.

Vicevärdens rapport innehöll en hel del arbete under perioden och det mesta var nu åtgärdat.

Styrelsen påminner om städhelgen den 4-5 maj.

Nästa styrelsemöte äger rum den 21 maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.