Styrelsemöte 21 maj 2013

image_pdfimage_print

Ordförandeklubba

Det fanns många punkter på dagordningen och här kommen en snabb sammanfattning. Som vanligt går det utmärkt att kommentera här eller skicka ett mail till styrelsen om du har frågor!

  • Ordförande avrapporterade från arbetet med att hitta ny vicevärd. Några företag har visat intresse och vi inväntar nu offerter. 
  • Styrelsen har som avsikt att leverera en uppdaterad underhållsplan senast inför årsstämman i höst. 
  • Föreningen har gjort en överenskommelse med bostadsrättsföreningen vad gäller den praktiska hanteringen av avläsningen av vattenförbrukning och fördelning av värmekostnader.  
  • Lekplatsrenoveringen på gård 1 och 2 startar i nästa vecka. Den ekonomiska uppföljningen och prognosen för helårsutfall visar på möjligheter att göra satsningar i ytterligare en lekplats innan ”året” är slut (31 augusti). Park- och lekgruppen fick i uppdrag att inkomma med förslag.
  • De läckande taken på några av garagen har åtgärdats av leverantören. Det som återstår är ytterligare kontroll av taken vad gäller påfrestningar vid blötsnö och vissa åtgärder i betongkonstruktionen i garagen. 
  • Föreningen har fått in flera offerter på en bredbandsinstallation i området och det är styrelsens avsikt att presentera ett förslag hur vi går vidare till stämman i höst.
  • Styrelsen beslöt köpa in några farthinder som vi ska testa att lägga ut i området i syfte att minska hastigheten på bilarna som kör i området.  
  • Ordförande har varit i kontakt med parkeringsbolaget Q-park för att undersöka om vi kan erbjuda en gratistimme med p-skiva istället för att trycka ut biljett.
  • Styrelsen beslöt också gå ut med uppmaning att det är förbjudet att förvara andra saker än motorfordon, cyklar och tillbehör (t ex takbox etc) i garagen. Det är inga förråd eller soprum. Samtidigt kommer styrelsen att uppmana de husägare som har buskar eller träd på sin tomt som växer ut över samfällighetens mark, t ex gång/cykelbanor, att klippa ner dessa så vägarna hålls fria.

Nästa styrelsemöte hålls den 17 juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.