Nya lekplatser färdigställda

image_pdfimage_print

Nu är de bägge lekplatserna vid gård 1 och gård 2 färdigställda och vi hoppas att de kommer till stor nytta under sommaren. Det enda som återstår är att fylla sand i en av de nya sandlådorna.

På tal om sand och sandlådor så vill styrelsen uppmana alla kattägare att se till att era katter inte gör sina behov i sandlådorna. Det är många katter som springer ute i vårt område och vi förstår att det är omöjligt att exakt kontrollera vad ens katt gör ute men om man vet med sig att katten springer ute så bör man som kattägare själv ta en sväng förbi sandlådorna där man bor och se om det finns saker i sanden som behöver tas om hand så slipper barnen som leker där tråkiga överraskningar.

nylekplats1

nylekplats2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.