Styrelsemöte 20 januari 2014

image_pdfimage_print

Ordförandeklubba

Årets första styrelsemöte hölls måndagen den 20 januari 2014 och följande frågor fanns på dagordningen:

  • Avtal med Teknikbyrån gällande bygge av nytt fibernät. Styrelsen godkände avtalet och detta undertecknades. Bygget är planerat att starta i början av april och vara klart i slutet av juni. Projektledare från föreningen är Dan Axelsson, Z-väg 95.
  • Kurt rapporterade från möte angående garagetaken som vi haft en del problem med, framförallt gällande läckage. Ett antal åtgärder kommer att genomföras av leverantören Västanfors senast 2014-10-15. Västanfors ska också inkomma med intyg  att garagekonstruktionen uppfyller uppsatta hållfasthetskrav.
  • Planen för garagerenoveringen (betongen) diskuterades. Styrelsen beslutade att skjuta på projektet så att det genomförs efter bygget av fibernätet. Under våren kommer upphandlingsunderlag tas fram och tanken är att arbetet med det första garaget skulle kunna starta i september.
  • Johan redogjorde för vicevärdens rapport för december månad. Johan har ett nytt telefonnummer som uppdaterats på hemsidan.
  • Göran presenterade en budgetuppföljning per sista december.
  • Styrelsen utsåg Alexander Persson Nildén till ny utlåningsansvarig för lokalen.
  • Under övriga frågor diskuterades problemen med felparkerade bilar i området och den alltmer tilltagande biltrafiken inne på gårdarna. Ordföranden har gett Qpark i uppdrag att intensifiera parkeringsövervakningen. Samfälligheten har också varit i kontakt med Brf-styrelsen så vi kan hantera frågan tillsammans.
  • Ownit Kabel-TV har sagt upp avtalet om kabel-TV att gälla fr o m 14 mars och styrelsen uppdrog till ordförande att ta kontakt med Ownit för att hantera frågan vidare, bland annat därför att avtalet innehåller en uppsägningstid på sex månader. Mer information om detta kommer på hemsidan.

Nästa styrelsemöte hålls den 17 februari.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.