Styrelsemöte 17 mars 2014

image_pdfimage_print

Ordförandeklubba

Följande frågor hanterades på styrelsemötet:

  • Garagetaken. Fortsatt kontroll över de ställen där vatten läcker in. Överenskommelse med Västanfors att montera kraftigare nockplåt.
  • Betongkonstruktionen i garagen. Stockholm Betongkonsult arbetar vidare med förfrågningsunderlag som ska fastställas av arbetsgrupp och styrelsen innan det skickas ut till tilltänkta entreprenörer. Om allt går enligt plan kan den första garagerenoveringen starta i september 2014.
  • Fibernätet. Arbetet fortskrider enligt plan och beräknas vara klart i april, mer info om hur arbetet fortskrider publiceras löpande på hemsidan. Styrelsen beslutade att teckna lån hos Swedbank för finansieringen av fibernätet.
  • Kabel-TV. Ny leverantör Canal Digital fr o m 17 mars. Övergången har gått bra och de som har problem med signalen uppmanas anmäla detta till Canal Digitals kundtjänst. För att få in de fria digitala kanalerna krävs det att man följer instruktionen som finns publicerad på hemsidan.
  • Renoverade lekplatser gård 3 och 7. Styrelsen beslutade att renovera lekplatserna på gård 3 och 7. Mer information om denna renovering kommer att publiceras på hemsidan inom kort.

Nästa styrelsemöte hålls den 22 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.