Återställning av mark

image_pdfimage_print
turf
Styrelsen får många frågor om återställningen av marken efter fibergrävandet.
  • Mjuk mark ska återställas med jord och gräsfrö.
  • Hård mark ska asfalteras.
Vi har frågat entreprenören när detta kommer att ske och de ska återkomma med en tidsplan inom kort. När all installation är färdig ska det också ske en slutbesiktning som samfälligheten ska godkänna innan nätet kan kopplas igång och slutbetalning sker.
 
Inför denna slutbesiktning vore vi tacksamma om ni som ännu inte inkommit med eventuella synpunkter på återställning av mark på er tomt eller andra saker som ni vill påpeka – gör detta omgående till info@zetterlund.org så vi kan sammanställa detta till entreprenören innan besiktning. Detta gäller både hus och lägenheter och vi kan väl hjälpas åt att sprida detta till alla som frågar.
 
Handlar synpunkterna bara om att marken ska återställas med jord och gräsfrö behöver ni inte meddela oss eftersom det ska göras på alla ställen, men det kan ju vara andra saker, t ex om det är många gropar kvar eller stenplattor som inte är tillbakalagda alternativ skador som uppstått på altaner etc.
 
Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.