Avstängda fläktar i de nedre garagen

image_pdfimage_print

8776104_fullscreen

Fläktarna i de nedre garagen är numera avstängda eftersom de inte längre fyller någon funktion. Byggruppen som har tagit fram förslag inför garagerenoveringen har tillsammans med expertis inom ventilationsområdet kommit fram till att fläktarna inte fungerar. 

Eftersom garagen är kallgarage är det effektivare med självventilation. När garagen väl byggs om kommer det därför att tas upp fler hål i betongen i nederplan och sättas dit galler för att öka intaget av frisk luft.

De tester som vi har genomförts har visat att det befintliga ventilationssystemet varken gör till eller från. För att spara ström har styrelsen därför beslutat att stänga av fläktarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.