Skadegörelse i vårt område

image_pdfimage_print

Det har kommit rapporter till styrelsen om vandalisering och skadegörelse i vårt område. Det handlar både om klotter på fasader och äggkastning mot husväggar och det verkar som om hus som ligger närmast Kragstalundsvägens bostadsområde är värst drabbat. 

Just ägg på fasad är ett jäkla otyg eftersom det är så svårt att tvätta bort, även med fasadtvätt eller andra starka rengöringsmedel. Ibland återstår det tyvärr bara att måla om.

Styrelsen uppmanar alla medlemmar att polisanmäla eventuell skadegörelse. Ni som är ute och går i området på kvällar och nätter kanske kan hjälpas åt att hålla ett extra öga på ovanlig aktivitet, t ex ungdomsgäng som stryker omkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.