Styrelsemöte 11 juni 2015

image_pdfimage_print

Ordförandeklubba

En rapport i punktform från styrelsemötet i juni 2015:

 • Styrelsen har inte fått in några fler anmälningar om problem med Sappa TV. De som finns på listan och som tidigare anmält problem har löpande kontakt med Sappa. En uppdatering i nätet gjordes så sent som i denna vecka.
 • Styrelsen har tagit in offerter för att byta ut de gamla träredskapen/klätterställningarna med rutschkana i den stora lekplatsen något som planerats sedan länge. Det är den sista lekplatsen i vårt projekt att se över alla lekplatser och göra de säkra enligt de normer som råder idag. Tidigare har den gamla gungställningen bytts ut i den stora lekplatsen. Om budgeten tillåter kommer delar av utrustningen att köpas in redan i sommar och själva bygget planeras till hösten. Mer information kommer på hemsidan när styrelsen fattat det formella beslutet. 
 • Styrelsen har fått in ett antal önskemål om trädfällningar i området (sedan en lång tid tillbaka) och har även en del träd på listan som fått röta eller står farligt till och som behöver fällas av den anledningen. Styrelsen har tagit in offerter på fällningen och den planeras att ske i slutet av sommaren. Mer information kommer på hemsidan när styrelsen fattat det formella beslutet om vilka träd som ska fällas.
 • Tidigare mindre varmvattenläcka har inte gått att identifiera. Arbetet fortsätter.
 • Önskemål har kommit in från gård 7 att anlägga en boulebana. Styrelsen är beredd att bifalla förslaget efter att ha fått se detaljerad kostnadsuppskattning.
 • Projektet med garagerenoveringen fortsätter. Ronny meddelande att uppdaterat offert har inkommit. Priset ligger på den nivån som presenterades på den extra årstämman. Planen är att renoveringen av garage 1 kan starta i mitten av oktober. Detaljerad information kommer att delas ut till de som har garageplats i garage 1 efter sommaren samt publiceras här på hemsidan.
 • Ekonomisk rapport och utfall enligt budget.
 • Ordförande meddelande att han varit i kontakt med kommunen angående matavfallsinsamling. Information har lagts ut på hemsidan samt distribuerats till samtliga fastighetsägare och Brf-föreningen.
 • Q-park har höjt parkeringsavgifterna utan att meddela föreningen först. Ordförande meddelande att han varit i kontakt med Qpark och att de nya avgifterna justerats ner till 30 kr/dygn respektive 5 kr/timme. Det är också möjligt att betala med mobilen. Se separat nyhet på hemsidan.
 • Styrelsen beslutade att låna ut styrelselokalen till Brf att använda som fika/lunchrum för hantverkare som ska måla fönster.
 • Utlåningsansvarige Alexander är bortrest 1/7 till 21/7. Helena Nildén tar hand om utlåningen denna period.

Nästa styrelsemöte hålls den 17 augusti. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.