Renoveringen av garage 1 har startat

image_pdfimage_print

Nu har renoveringen av garage 1 kommit igång. Arbetet startade med att riva all den gamla överbyggnaden i det övre garaget. Nästa steg var att bila bort asfalten på övre plan. Det arbetet forsätter nu med renovering av de brunnar som leder bort vattnet på ovanvåningen. Man kan nu se hur övervåningen ser ut utan den gamla överbyggnaden.

På nedre plan kommer taket att målas vitt så fort temperaturen stiger så att målarna kan arbeta med färgen.

Styrelsen kommer ta ställning till förslag om att även måla väggarna på nedre plan i ljus färg samt att sätta upp skivor och måla dessa utmed den gamla träväggen på övre plan (det som var en del i gamla överbyggnaden). Allt för att garaget ska bli ljust och fräscht när renoveringen väl är klar.

Här kan du se några bilder hur arbetet fortskrider hittills.

Från styrelsen är det Ronny Karlsson som är projektledare för renoveringen. Till sin hjälp har han Bosse Hedström och Andreas Sundborg. Vicevärd Johan deltar också i arbetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.