Skriv en motion till årsstämman

image_pdfimage_print

3717_1_medium

Alla medlemmar i vår förening kan vara med och påverka vilka frågor vi ska driva och vad vi ska göra med vårt område. Ett exempel på hur just du kan påverka är att skriva en motion till årsstämman som hålls varje år i november.

Så här går det till. Skriv ner din idé och skicka in den till styrelsen. Sedan läser styrelsen igenom motionerna och lämnar förslag till stämman om vi ska säga ja eller nej till förslaget. Sedan är det upp till de som närvarar på stämman att bestämma om förslaget ska bli verklighet eller inte.

För att motionen ska kunna behandlas på årsstämman måste den ha inkommit till styrelsen senast den 15 september.

Du kan lämna din motion i postlådan på Zetterlunds väg 119 eller skicka in den via e-post till info@zetterlund.org.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.