Ny kostnad för Sappa TV fr o m 1 maj

image_pdfimage_print

Sappa TV har skickat ut ett brev med information till alla hushåll om den förändring som gäller fr o m 1 maj 2017 då de tre år vi haft gratis-TV med Sappa TV löper ut. Kostnaden per hushåll blir 49 kr per månad om man väljer att ha sitt Sappa-abonnemang kvar.

Vill man avsluta Sappa TV kontaktar man deras kundtjänst, kontaktuppgifter finns i brevet.

Samfälligheten för en dialog med Brf-föreningen om man önskar teckna ett gemensamt avtal med Sappa TV för alla Brf-hushåll. När det gäller enskilda fastighetsägare (hus) så gäller den informationen som finns i brevet från Sappa.

Samfälligheten har inte för avsikt att teckna ett gemensamt avtal med Sappa TV eller att låta den kostnaden ingå i samfällighetsavgiften utan vår skyldighet sträcker sig till att äga och driva fibernätet. Varje hushåll bestämmer alltså själv vilka leverantörer (bredbandstjänster, telefoni och TV-tjänster) man vill teckna avtal med.

Samfälligheten kommer återkomma med information om fler TV-leverantörer under våren då vårt fibernät uppgraderas och införlivas i IP-onlys nät vilket ger möjlighet till nya tjänster och leverantörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.