Uppgradering av fibernätet

image_pdfimage_print

Det har nu gått tre år sedan vi byggde och anslöt vårt område till ett fibernät.

Under åren som gått har även vår avtalspart Teknikbyrån blivit uppköpta av företaget IP Only. Samfälligheten har nu tecknat ett nytt treårigt avtal med IP Only.

Uppgradering av fibernät

Ombyggnad och uppgradering av fibernätet kommer att ske den 22 maj, 2017. Efter ombyggnaden är din fastighet ansluten till ett snabbt, modernt och öppet fibernät från IP-Only där du kan välja från marknadens bredaste utbud av bredbandstjänster för internet, tv och telefoni. Det är möjligt att du måste starta om din TV box och Router efter uppgraderingen.

Vad händer om jag har tjänst från Teknikbyrån?

Har du tjänst från Teknikbyrån i Sverige AB måste du innan den 30 juni, 2017 välja en annan
tjänsteleverantör för att inte bli utan tillgång till internet. Faktureringen för din tjänst har stoppats och du kommer inte att få några fler fakturor från Teknikbyrån i Sverige AB.

Vad händer om jag har en tjänst från någon annan än Teknikbyrån?

Har du bredbandstjänst från AllTele, Bredband2 eller Bahnhof är dessa inte berörda. Din tjänst kommer att fungera som tidigare.

Omfattas även TV-tjänster?

TV-tjänst via fibernätet från Sappa och Serverado är inte berörda och kommer inte att stängas ner den 30 juni, 2017.

Hur beställer jag bredbandstjänster?

Tjänster beställer du enkelt via IP-Only´s hemsida http://www.ip-only.se/portal. Fyll i din adress och välj sedan tjänsteleverantör och bredbandstjänster efter vad som passar dig och dina behov.

Har du frågor eller behöver hjälp med din beställning?

Kontakta IP Onlys kundservice på 0200-43 00 00 (svarar vardagar 8:00–17:30) eller via
epost: kundservice@ip-only.se.

5 kommentarer på “Uppgradering av fibernätet

  1. Vi har bredband 2 . Nu ä de ju fulllständigt åt helvete vi kan inte se nån ting!! Sveriges sämsta område vad gäller uppkoppling … sååå jävla dåligt!! Titta några sekunder laga mat en timme titta några sekunder ta en lång promenad . Skulle de inte bli bättre me de här nya????????? Fiasko!!!

    • Hej! Har du problem med Bredband 2 så får du kontakta deras kundtjänst. mvh Styrelsen

  2. Vi har Teknikbyrån för Internet och Sappa för TV. Avbrott hela tiden, bilden fryser på TVn och Internet slutar fungera. Har varit så i två dagar.

  3. Hej! För allmän info är vi medvetna om att vissa har fått problem med Internet och/eller TV efter flytten. Anledningen är just nu lite oklar, men vi ser problemet och räknar med att det ska bli löst under morgondagen (onsdag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.