Styrelsemöte 5 december 2017

image_pdfimage_print

Här kommer en summering från årets sista styrelsemöte:

Parkeringsfråga
Styrelsen har fått synpunkter från boende när det gäller parkering utmed vägen mellan garage 1 och 2 och vi har nu haft möte med kommunen. Vårt område prioriteras inte när det gäller parkeringsövervakning, endast centrum övervakas regelbundet. Om vi vill införa parkeringsförbud mellan garage 1 och 2 så är det enligt kommunen inga problem. Dock kan kommunen inte erbjuda någon annan yta för parkeringsmöjligheter. Styrelsen beslutad att inte föreslå någon förändring för närvarande.

Laddning för elbilar
Styrelsen har börjat titta på eventuell lösning för laddning av elbilar. Styrelsen beslutade att vi kommer gå ut med en intresseanmälan till alla medlemmar för att få ett underlag att jobba vidare med. Så håll utkick i brevlådan.

SL:s planering av Roslagsbanans dubbelspår
Styrelsen bevakar detta projekt och kommer informera på hemsidan vad som sker.

Bilkörning i området
Bilkörning är förbjudet inom området, gäller dock ej taxi,sjuk och varutransporter. Om du, hantverkare eller bud behöver köra in: Tänk på hastigheten! Kör mycket långsamt! Vi ber er vänligen respektera dessa regler. Det är smala gångvägar vi kör på och ett barn eller djur kan när som helst komma utspringande bakom en häck!”

Förslag på nytt bostadsområde 
Styrelsen har en dialog med kommunen ang vägen med tanke på förslaget att bygga det nya bostadsområdet ”Kragstalund Östra”mellan Zetterlunds väg och roslagsbanan. Vi kommer hålla er uppdaterade kring detta projekt här på hemsidan.

Ni hittar mer information här: https://www.vallentuna.se/sv/Bygga-bo-och-miljo/Kommunens-planarbete/Detaljplaner/Pagaende-detaljplaner/Kragstalund-ostra/

 

Nästa styrelsemöte 16 januari 2018.

 

Vi i styrelsen önskar Er alla en riktig God Jul & Gott Nytt År!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.