2 kommentarer på “Sopning av garagen 11 juli

  1. Hej, har en fråga angående sopningen av garagen. Varför togs det inte en kontakt med Qpark innan så att vi bilägare kunde stå utanför utan att behöva betala. Det blev ju fullt där man kan stå gratis. Undrar också varför man behövde ta ut bilen när man står innanför en port. Det sopades ju inte inne i dom utrymmena. Med vänlig hälsning Tomas o Lena

    • Hej! Vi brukar alltid meddela Qpark vid garagesopning att man kan parkera utanför gratis men missade tyvärr att göra så denna gång. Bilen som står innanför en port behövde man inte ta ut om man inte ville, vi sopar inte inne i dessa garage men om bilen står kvar finns risk att den blir väldigt dammig, därför är vår rekommendation att köra ut alla bilar ur garaget innan sopningen. /Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.