Inbrott i vårt område!

image_pdfimage_print

En av våra medlemmar på Zetterlunds väg har haft inbrott i sitt hus under torsdagen 7 mars.

Tjuvarna har brutit upp ett fönster, gått igenom huset i jakt på lätta värdesaker att ta med sig och sedan gått ut på andra sidan. Inga stora värden stulna. Tjuvarna verkar leta efter guld och pengar. Det verkar som de haft väldigt bråttom, de har vänt ut en massa lådor men inte tagit större värdefulla saker som låg framme.

Vi har också fått rapporter om att okända personer ringt på dörrar i vårt område. Vi vill därför be alla medlemmar att hålla en extra uppsyn! Träffar ni på okända människor – fråga vilka de är och vad de gör i området. Ta gärna bilder och filma om du kan. Skicka in alla tips till Polisen, ring på 114 14 eller gå in här.

Mer information om vår grannsamverkan och tips på att minska risken för inbrott finns här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.