Uppdaterad info om Sappa TV

image_pdfimage_print

Under dagen idag (14/11) kommer ytterligare en åtgärd utföras i området för att motverka driftproblemen. IP Only har även haft mätutrustning ute hos vissa enskilda kunder för att mäta utifrån deras hemanslutning. Därefter har åtgärder testats i dessa specifika anslutningarna och efter detta ser mätresultaten av trafiken bättre ut. Denna åtgärden kommer nu att utföras för resterande drabbade kunder i området.

Utöver det långdragna driftproblemet som vart har vi under senaste veckan fått indikation från flertalet kunder runt om i nätet att det upplevs kraftiga bildstörningar kvällstid, runt 20-22. Detta ser vi då alltså från andra geografiska områden i nätet, inte bara från Åkersberga/Vallentuna-området. Detta felsöks nu som ett separat driftärende, du kan se en driftinformation på vår hemsida och följa uppdateringar därigenom.

Summerar man verkar problemet vara inringat i det ursprungliga driftärendet men det nya problemet gör utvärdering av det förstnämnda omöjligt, då området drabbas av båda felen. Ärendet är eskalerat så långt det går och en stor del av vår och IP Onlys personal är inblandade i detta för att få en slutgiltig lösning på problemen.

Som läget ser ut nu är detta den information vi kan delge och vi beklagar ännu en gång att det drar ut på tiden.

Sappa kundtjänst
0774 – 444 744
sappa.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.