Intresseanmälan för laddplatser för hybrid eller elbil

Styrelsen kommer inom kort dela ut en enkät för intresseanmälan för att hyra laddplats för hybrid eller elbil.

Samfälligheten är nu beredd att installera laddplatser för hybrid- och elbilar i garage 1 och 2.

Totalt 8 platser planeras att iordningställas för laddning och hyras ut. Installationen av laddplatserna kommer ske inom 1-2 månader. 

Villkor: Platsen hyrs som en extra plats vilket innebär att man som medlem/boende behåller sin ordinarie plats i sitt ordinarie garage och får hyra laddplatsen i GA 1 eller GA 2 som en extra plats. Om man inte behöver den ordinarie platsen får man tillåtelse att låna eller hyra ut den till annan medlem/boende i andra hand (obs! ingen utlåning/uthyrning till utomstående är tillåten)

Vid fler än 8 intressenter kommer laddplatserna att lottas ut.

Avgift: 800 kr/mån. Uppsägningstid: 3 mån

OBS! Laddning via motorvärmaruttagen är sedan tidigare förbjuden samt laddning genom att parkera bilen inne i vårt område (p-förbud). Vid misstänkt laddning i motorvärmaruttag i garage kommer medlem/boende att underrättas och om inte detta upphör kommer motorvärmaruttaget att monteras bort alternativt att p-platsen sägs upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.