Renovering av garage 5

image_pdfimage_print

Som vi tidigare meddelat fortsätter renoveringen av våra garage och nu är det dags för garage 5. Vi beklagar att planeringen dragit ut på tiden men nu har vi avtalat med en leverantör som kan starta arbetet omgående och på så sätt vara klara innan arbetet med Roslagsbanans utbyggnad till dubbelspår fortsätter.

Lördag 20 mars ska garaget vara helt tomt och redo för inspektion inför byggstarten 22 mars. Renoveringen beräknas ta cirka 8 veckor. Styrelsens målsättning är att försöka ordna tillfälliga p-platser under den tid som renoveringen pågår, antingen i andra garage, utanför garagen (med p-tillstånd) eller om man hellre vill parkera utmed vägen på kommunens mark.

Det är bilägarens ansvar att se till att bilen är ute på angivet datum. Bilar som står kvar efter det kommer att bärgas bort på bilägarens bekostnad. Eventuella däck, takboxar och annat som förvaras i garaget måste också tas därifrån under renoveringen. Garaget ska vara helt tömt, det gäller både över- och undergarage.

Fredag 19 mars mellan klockan 18-19 kommer parkeringstillstånd att delas ut i styrelselokalen, Zetterlunds väg 119.

Vid frågor kontakta någon av nedanstående: 

Bosse 070-551 72 20

Johan 0733-87 82 00 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.