Sopning av garagen 11 juli

Samtliga garage kommer att sopas med maskin onsdag 11 juli. Detta gäller både övre- och nedre garage.

Vänligen kör ut din bil så att maskinen kommer åt ordentligt.

Märkt med: , ,
2 kommentarer på “Sopning av garagen 11 juli
  1. Tomas Lundgren skriver:

    Hej, har en fråga angående sopningen av garagen. Varför togs det inte en kontakt med Qpark innan så att vi bilägare kunde stå utanför utan att behöva betala. Det blev ju fullt där man kan stå gratis. Undrar också varför man behövde ta ut bilen när man står innanför en port. Det sopades ju inte inne i dom utrymmena. Med vänlig hälsning Tomas o Lena

    • Styrelsen skriver:

      Hej! Vi brukar alltid meddela Qpark vid garagesopning att man kan parkera utanför gratis men missade tyvärr att göra så denna gång. Bilen som står innanför en port behövde man inte ta ut om man inte ville, vi sopar inte inne i dessa garage men om bilen står kvar finns risk att den blir väldigt dammig, därför är vår rekommendation att köra ut alla bilar ur garaget innan sopningen. /Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.