Styrelsemöte den 5 dec 2011

image_pdfimage_print

Styrelsen tog hand om aktuella frågor från årsstämman och framförallt den överlämning som kommer ske från föreningens nuvarande kassör till den nya kassören, Göran Randqvist.

Styrelsen hade fått en skrivelse om önskemål om trädfällning och frågan har varit uppe tidigare. En inventering av de träd som föreningens medlemmar tycker ska fällas kommer att ske under våren. Frågan bör drivas av respektive gård där de aktuella träden finns och för att något träd ska fällas ska alla kring gården samtycka till fällningen. Sedan får styrelsen i uppdrag att upphandla lämplig trädfällare. Styrelsen kommer att gå ut med mer information om detta efter årsskiftet och förslagsvis kan diskussionen om vilka träd som ska fällas fortsätta på vårstädningsdagen. De åtgärder som fortsättningsvis ska göras kring garagen diskuteras också.

Då styrelsens förslag kring ny avgift för 2011/2012 bifölls på stämman är det nu upp till styrelsen att se till att pengarna används klokt och precis som kommunicerades innan stämman kommer föreningens lekplatser att prioriteras eftersom underhållet är eftersatt. Med den genomgång av lekplatserna som gjordes för några år sedan som underlag kommer styrelsen att ta fram en plan för vilken eller vilka lekplatser som ska rustas upp först och hur själva upprustningen ska ske. Förhoppningen är att komma igång på allvar till våren och att avsätta ungefär 200 tkr för detta under verksamhetsåret. Nästa möte är planerat till den 12 januari 2012.

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.