Styrelsemöte den 12 jan 2012

image_pdfimage_print

Vår vicevärd Lasse gick igenom sin rapport över de saker han åtgärdar i vårt område från oktober till årets slut. Det var en lång lista och styrelsen kunde konstatera att Lasse inte bara hjälper föreningen utan också i stor utsträckning ställer upp och hjälper enskilda medlemmar när någonting gått snett.

Bindningstiden på ett av föreningens lån håller på att löpa och styrelsen diskuterade på hur lång tid vi ska binda räntan. Styrelsen fastställde arvodena för verksamhetsåret 2011/2012. Arbetet med våra lekplatser går vidare och arbetsgruppen håller som bäst på att undersöka hur arbetet ska prioriteras.

Styrelsen konstaterade att varken Vallentuna kommun eller Ragnsells hört av sig i sopfrågan så det arbetet verkar ha stannat upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.