Upprustning av lekplats gård 5

image_pdfimage_print

Park & Lekgruppen har på styrelsens uppdrag gått igenom områdets alla lekplatser och föreslår nu åtgärder. Den lekplats som man funnit i ”sämst skick” och som idag har väldigt få ”lekattraktioner” är lekplatsen i gård 5. Den lekplatsen kommer, enligt förslaget, att bland annat utrustas med en gungställning och ett ”piratskepp” med rutschkana. Innan utrustningen kan ställas dit behöver flera träd fällas och markarbeten utföras. Offerter på detta håller på att tas in. Arbetet beräknas kunna genomföras under sensommaren. Förutom det stora arbetet med gård 5 kommer även andra, mindre, arbeten att utföras på de andra lekplatserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.