Styrelsemöte den 24 april 2012

image_pdfimage_print

Styrelsen diskuterade hur vi ska skapa ett bättre samarbete med Brf:en nu när en ledamot som satt i bägge styrelserna flyttat. Frågan har tagits upp med Brf styrelse. Ett önskemål om trädfällning utanför hus 122 har inkommit och vicevärd Lasse har tagit fram ett förslag på vilka träd som ska fällas. Styrelsen beslutade enligt förslaget. Den nya sophanteringen diskuterades kort och det verkar som den fungerar bra.

Vid ett strömavbrott tidigt en lördagsmorgon blev alla garageportar strömlösa. Vid dessa strömavbrott går det att frikoppla porten manuellt så man kommer ut. Lasse kommer att sätta upp instruktioner hur man gör.

Föreningens ekonomi ser bra ut och följer budget. Snöröjningen blev av förklarliga skäl billigare än i fjol. Garagen kommer att städas/sopa inom kort och då behöver alla bilar köras ut. Datum meddelas senare via anslag.

Park & Lekgruppen har tagit fram ett förslag om att rusta upp lekplatsen vid gård 5 vilket också innebär att några träd behöver fällas där (läs mer under särskild nyhet).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.