Styrelsemöte 18 december 2012

image_pdfimage_print

Styrelsen höll sitt sista möte för 2012 den 18 december. Vicevärdens rapport innehöll många aktiviteter från en intensiv period under oktober-november samt arbetet med snöröjning och sandning från slutet av november fram tills nu. Styrelsen kunde konstatera att snöröjningen fungerar bra trots all den snö som kommit i stor mängd och vissa dagar väldigt ihållande. Kassören redogjorde för det ekonomiska läget som ligger i linje med budget. Styrelsen fattade beslut om att bygga om lekplatserna på gård 1 och 2 enligt förslag från Park- och lekgruppen. Förslaget kommer att presenteras separat på hemsidan efter helgerna. Styrelsen fattade också beslut om ansvar, arbetsuppgifter samt fördelning av arvode för verksamhetsåret 2012/2013. Nästa styrelsemöte hålls den 15 januari 2013.

Styrelsen önskar alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.