Johan ny vicevärd

image_pdfimage_print

DSCN1996.jpg

Föreningens vicevärd sedan många år tillbaka, Lars Andersson, har nu valt att gå i pension. På riktigt.

Från och med den 1 november är det istället Johan Karlsson, som också bor i området, som tar över Lasses arbetsuppgifter. Johan och Lasse har gått bredvid varandra nu i höst och Johan börjar nu få kläm på de flesta av de uppgifter som åligger vicevärden. Några större förändringar i uppdraget har inte gjorts men det är klart att vi hoppas att alla är schyssta mot Johan så här i början och ger honom en bra chans att sätta sig in i sitt nya jobb och inte har alltför oöverstigliga förväntningar.

Johan kommer precis som Lasse att adjungerades till styrelsen och lämna löpande vicevärdsrapporter.

Hjärtligt välkommen till gänget Johan, vi hoppas du ska trivas!

Samtidigt vill vi naturligtvis passa på att tacka Lasse för allt arbete, ibland lång utöver den arbetsbeskrivning han haft, som han har lagt ner i vårt område under lång tid. Alla medlemmar får möjlighet att avtacka Lasse på stämman den 21 november. Styrelsen kommer också att avtacka Lasse vid ett senare tillfälle.

Här finns kontaktuppgifter till vicevärden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.