Bilder från höststädningen

image_pdfimage_print

Föreningens gemensamma höststädning ägde rum nu i helgen och de flesta gårdarna städade på lördagen även om det var en del som tog sig an uppgiften på söndagen istället, kanske stärkta av det faktum att man ”vunnit” en timme på morgonen då sommartid blev vintertid.

Det var en bra uppslutning på städningen och vi lyckades ännu en gång fylla tre stora containrar med löv, grenar och annat trädgårdsavfall. Det var inte bara städning som stod på programmet utan alla gårdar hade ordnat med kaffe och bullar till de som jobbade. Båda vicevärdarna, mentorn Lasse och hans adept Johan, var ute med traktorn och hjälpte till samt tömde komposten och grenhögen där.

Park- och lekgruppen passade också på att ta upp de farthinder som legat ute i området eftersom de inte kan ligga kvar när snön kommer. Trots att guppen nu är borta över vintern hoppas vi ändå att ni som måste köra in i området gör det försiktigt och håller en mycket låg hastighet!

Här är några bilder från lördagens städdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.