Rapport från årsstämma 2013

image_pdfimage_print

Föreningens årsstämma samlade ett 40-tal personer, både fastighetsägare och medlemmar i bostadsrättsföreningen, i Vittraskolans matsal  torsdagen den 21 november.

Föreningens ordförande Peter Lindén började med att hälsa välkommen, öppna stämman och sedan avtacka föreningens avgående vicevärd, Lars Andersson, som tillbringat 25 år i föreningens tjänst men som nu ska gå i pension ”på riktigt”. Styrelsen överlämnande en blomsterbukett och en flaska vin och tackade för fint samarbete under alla dessa år och konstaterade att vi nu kommer sakna Lasse i det dagliga arbetet i föreningen. Många nickade igenkännande när Peter berättade exempel på saker som Lasse fixat trots att det kanske inte alltid varit hans ansvar eller arbetsuppgift. Lasse fick en varm applåd och så kunde den formella delen av stämman börja.

Stämman beslutade bland annat att:

Stämman valde också en ny styrelse.

Till ordförande omvaldes Peter Lindén. Till ledamöter omvaldes Kurt Sandberg, Kenneth Eklund, Ronny Karlsson och Göran Randquist. Torbjörn Johansson, tidigare ersättare, och Helena Nildén gick in som nya ledamöter. Till nya ersättare valdes Dan Axelsson och Cecilia Albinsson.

Efter årsstämman konstituerade sig styrelsen. 

Hela styrelsens sammansättning med kontaktuppgifter finns här.

Till revisorer nyvaldes Christina Hafström, auktoriserad revisor vid Revisorspoolen, Täby och omvaldes P-A Lindeborg. Till revisorsersättare nyvaldes Johan Ramstedt, godkänd revisor vid Revisorspoolen. 

Till valberedning nyvaldes Eva Friedman och Lena Sagen.

Protokollet från stämman kommer att läggas upp på hemsidan efter att det har justerats.

Tack alla ni som kom på stämman och visade intresse i föreningens arbete och områdets utveckling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.