Dags för vårstädning 26-27 april

image_pdfimage_print

DSCN1210.jpg

Vårens städhelg äger rum lördag och söndag 26-27 april.

Respektive gård bestämmer själva när på helgen städningen ska äga rum och vem som ska göra vad. Kontakta ditt gårdsråd om du vill veta mera. Gårdsråden brukar sätta upp anslag runt gården med tider, vad som ska göras och att det bjuds på fika.

Containrar

Containrar för trädgårdsavfall kommer att finnas tillgängliga som vanligt. De står vid garage 1, 3 och 5. Inget annat än trädgårdsavfall får slängas i containrarna! Släng absolut inget trädgårdsavfall i komposten denna helg eftersom vi tömmer denna i containrarna. 

Redskap etc

Utlåning av trädgårdsredskap, t ex krattor och skottkärror, sker i nedre garage 3. Där finns också säckar att samla löv och annat trädgårdsavfall i. Föreningen har ett begränsat antal redskap så har ni egna är det bra!

Ha trevlig tillsammans!

Styrelsen uppmuntrar alla boende att ta tillvara detta tillfälle att lära känna sina grannar och ha trevligt tillsammans! Föreningen ersätter kostnader för inköp av fikabröd, kaffe, saft eller korv med tillbehör. Lämna in kvitton på era inköp till kassören så får ni ersättning för era utlägg.

Träffa styrelsen

Styrelserummet, Z-väg 119, håller öppet mellan kl 11-12 på lördagen och söndagen. Dit kan ni komma om vill ställa frågor till styrelsen. Det är ett också ett bra tillfälle att framföra synpunkter på pågående projekt, som t ex fibernätet eller gargerenoveringen och det kommer finnas möjlighet att fortsätta diskussioner om nätverksdragning, bredband, TV och telefoni. Har du synpunkter på återställningen av marken på din tomt efter grävningen vill vi gärna att du anmäler detta skriftligt per e-post till oss via kontaktformuläret eller lämnar in en lapp på städhelgen.

Här kan du läsa mer om vad vi brukar göra på våra vår- och höststädningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.