Lokalisering av vattenläcka

image_pdfimage_print

lcka_145072756

Det finns troligen en vattenläcka i området på västra sidan (närmast Kragstalundsvägen) och den del av området som betjänas av UC1 (vid kvartersgården). Vicevärden har haft Jenssen läcksök på plats och börjat leta efter läckan. Den anses inte vara akut men vi behöver fortsätta sökningen efter källan.

Vi kommer därför under en tid framöver att behöva stänga av vattnet under nattetid för att lokalisera vilken gren av vattenledningarna som är drabbad. Detta berör alla boende på den västra delen som betjänas av UC1, inte de boende som betjänas av UC2 som ligger vid garage 3, delen närmast Roslagsbanan. Avstängningarna görs som sagt nattetid så vi hoppas att det inte ska bli några större störningar.

Vi återkommer med mer information när vi hittat läckan och vad vi då kommer att behöva göra för att åtgärda problemet.

Har du som boende tips på var läckan finns – kontakta gärna vicevärd Johan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.