Styrelsemöte 24 februari 2015

image_pdfimage_print

Ordförandeklubba

En kort rapport i punktform från styrelsemötet i februari 2015:

  • Styrelsen beslutade kalla till extra stämma i frågan om garagerenoveringen. Den extra stämman kommer att hållas i slutet av april. Datum fastställs inom kort. Kallelse inklusive underlag kommer skickas ut till alla medlemmar. Alla boende kommer få information om förslaget. Till stämman kommer också representant från Stockholm Betongkonsult att bjudas in.
  • Vårens städhelg äger rum den 25-26 april.
  • Diskuterades snöröjningen som fungerar sämre än tidigare år. Vicevärden har tagit upp en dialog med entreprenören för att se om det kan bli bättre. Inför nästa verksamhetsår kommer vi också ta in nya offerter från andra entreprenörer. 
  • Föreningens nya ”multimaskin” (fyrhjulsdriven gräsklippare som man kan montera plog på) fungerar mycket bra för att snöröja de smalare gångarna. Däremot behövs det torrare sand för att sandspridaren ska fungera bra.
  • Batteribytet i värmemätare rullar på och beräknas vara klart kring påsk.
  • Misstänker en mindre varmvattenläcka i en del vårt område som vi fortsätter att leta efter.
  • Mjukvaruuppdateringen av Sappas IPTV-boxar verkar ha löst de flesta problemen med störningar, långsamma boxar och avbrott.  

Nästa styrelsemöte hålls den 30 mars 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.