Städhelg 24-25 oktober 2015

image_pdfimage_print

IMG_1621.jpg

Höstens städhelg äger i år rum lördag och söndag 24-25 oktober.

Respektive gård bestämmer själva när på helgen städningen ska äga rum och vem som ska göra vad. Kontakta ditt gårdsråd om du vill veta mera. Gårdsråden brukar sätta upp anslag runt gården med tider, vad som ska göras och att det bjuds på fika.

Containrar

Containrar för trädgårdsavfall kommer att finnas tillgängliga som vanligt. De står vid garage 1, 3 och 5. Inget annat än trädgårdsavfall får slängas i dessa containrar! Släng absolut inget trädgårdsavfall i komposten denna helg eftersom vi tömmer komposten i containrarna. 

Redskap etc

Utlåning av trädgårdsredskap, t ex krattor,spadar, skottkärror och gräsklippare sker vid ena gaveln vid garage 3. Där finns också säckar att samla löv och annat trädgårdsavfall i. Föreningen har ett begränsat antal redskap så har ni egna är det bra. Behöver ni hjälp med något särskilt under dagen går det bra att ringa vicevärd Johan på tfn 072-709 88 25.

Ha trevlig tillsammans!

Styrelsen uppmuntrar alla boende att ta tillvara detta tillfälle att lära känna sina grannar och ha trevligt tillsammans! Städdagen kan också vara ett utmärkt tillfälle att stämma av saker kring gården, t ex trädfällning. Föreningen ersätter kostnader för inköp av fikabröd, kaffe, saft eller korv med tillbehör. Lämna in kvitton på era inköp till kassören så får ni ersättning för era utlägg. Vill/behöver ni göra andra utlägg på t ex inköp av material etc så kontakta ordförande först. 

Träffa styrelsen

Medlemmarna i styrelsen brukar vara aktiva på städdagen och gå runt i området. Passa på att ställa frågor! Är det något särskilt ni vill diskutera går det bra att ringa ordförande Peter på tfn 0708-85 85 10.

Här kan du läsa mer om vad vi brukar göra på våra vår- och höststädningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.