Styrelsemöte 15 februari 2016

image_pdfimage_print

meeting-image21

En liten rapport från styrelsemötet den 15 februari:

  • Garagerenoveringen löper på bra och praktiska frågor hanteras inom projektgruppen. Arbetet kommer dock att behöva sträcka sig en bit in i mars.
  • De tillfälliga P-tillstånden kommer att förlängas t o m sista mars.
  • Belysningen utmed Zetterlunds väg har felanmäls till kommunen och nu lyser det återigen som det ska.
  • Styrelsen kommer ta in offerter för att sätta upp sensorstyrd belysning vid sopkärlen vid garagen.
  • Troligtvis har vi ytterligare en varmvattenläcka i området, på ungefär samma plats som den tidigare. Vi undersöker nu vidare om det är våra ledningar som läcker eller om det är inkommande värmeledningar från EON. Förutom denna läcka så är det andra platser i området där vi märkt att marken är varm (trots flera minusgrader) samt att några hushåll har problem att få riktigt kallt vatten. Kontakta vicevärden för mer information eller felanmälan.
  • Det rapporterades om ett inbrott i garage 4. Styrelsen kommer ta ett förnyad grepp om det är med grannsamverkan och vi har också förslag på en ”app” som kan användas i detta syfte.
  • Rättad information: För att underlätta med fler fria parkeringsytor under renoveringen av garage 1 har styrelsen beslutat att täcka över skylten som anger zonförbud mot parkering utmed vägen mellan garage 2 garage 1. Qpark är även informerat att man inte ska lappa bilar utmed denna sträcka. Tidigare information om att det rådde en oklarhet om vems mark skylten står på visade sig vara felaktig. Tack vare vår gamla vicevärd Lasse har vi kikat på kartorna och på dessa framgår det tydligt att det är samfällighetens mark efter skylten med p-förbud. Men tillsvidare gäller alltså att man får parkera utmed hela vägen, ända fram till garage 1. Några p-tillstånd krävs inte.

Nästa styrelsemöte äger rum den 21 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.