Inbrott i garage 4

image_pdfimage_print

samverkan_web

Natten mellan måndag och tisdag 8-9 februari har det varit inbrott på övre plan i garage 4. Vad vi vet hittills är att verktyg har försvunnit som förvarades i ett av de inre garagen, alltså innanför plåtporten. Flera andra portar stod öppna på morgonen men styrelsen har bara fått in information om en polisanmälan. Hur man kommit in i det inre garaget vet vi inte i dagsläget, antingen har porten inte varit stängd/låst ordentligt eller så har man brutit upp den. Denna händelse, tillsammans med en del andra oroligheter i området nattetid, har gjort att styrelsen gärna ser att arbetet med grannsamverkan återupptas. Styrelsen kommer återkomma med förslag om hur vi kan arbeta tillsammans för att göra vårt område tryggare.

Tills dess är det viktigt att du som medlem:

  • Ser till att alla yttre dörrar till garage låser sig ordentligt. Om en dörr kärvar och inte går i lås- felanmäl dörren till vicevärden. Kontaktformulär finns på hemsidan.
  • Alltid låser din inre garageport ordentligt (om den fungerar).
  • Felanmäler trasiga lampor, både inne i garagen och i området, till vicevärd.
  • Håller allmän uppsikt när du är ute, särskilt kvälls- eller nattetid, och rapporterar till Polisen på tfn 11414 om du upptäcker något misstänkt.

Tack för din hjälp att göra vårt område säkrare och tryggare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.