Uppdaterad information om Sappa TV

image_pdfimage_print

SAPPA_LOGO_770_300

Sappa meddelar följande:

Arbetena som gjordes i vecka 5 har hittills gett ett bra resultat, där vi stängt de allra flesta felanmälningar hos oss. Vad gäller de felanmälningar som vi hade i er förening, så har också de flesta stängts. Vi har två medlemmar som vi sökt ett flertal gånger och även skickat sms och bett dem höra av sig under förra veckan om de fortfarande har problem men de har inte hört av sig ännu. Utöver detta så är det två medlemmar som fortfarande inte upplever att det fungerar bra och som vi skickat till Teknikbyrån för vidare hantering/felsökning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.