Dags för inflyttning i garaget

image_pdfimage_print

2016-03-06 16.45.48

Nu är det snart dags för inflyttning i garage 1 efter renoveringen. Exakt när det är dags kommer att meddelas till berörda. Det som återstår är målning och att staga upp/åtgärda uppfarten (rampen). Alla p-platser ska också märkas upp. Sedan ska arbetet besiktigas.

Se alla bilder på hur garaget ser ut invändigt på övre och undre plan.

 

7 kommentarer på “Dags för inflyttning i garaget

 1. När kommer alla kvarstående hål i betong golvet fyllas i på nedre garaget?
  t.ex vid dörrarna och rampen?

  Det finns också resta av renoverings material ’dumpad’ i närheten av garaget. Entreprenören städade inte ordentligt efter sig.

  Blev slutbesiktningen godkänd?
  Kommer den publiceras här på webbsidan?

  • Hej! Balkar och hål i betongen kommer att åtgärdas under vecka 15. Besiktning har inte skett ännu och när den är klar kan vi publicera den här på hemsidan. mvh Styrelsen

 2. Hej. Är inte allt klart i Garage 1? P-förbudsskyltarna är fortfarande övertäckta och många bilar står parkerade långt in på vägen där det normalt är P-förbud. Ibland är våra ”utfarter” från baksidan tilltäppta av bilar, så det går inte att komma ut.

  • Hej! P-förbudet utmed vägen är nu återställt till som det var innan renoveringen. mvh Styrelsen

 3. Q-park verkar ha abdikerat från sitt uppdrag i och med garageombyggnaden tidigare i vintras. De senaste 5-6 veckorna sen garage 1 återöppnades har P-förbudsskylten varit övertäckt och bilar fortsatt att ställa sig där p- förbud normalt råder. Även inne på gårdarna har vissa bilar stått i många timmar och hela nätter utan någon åtgärd.
  Likaså har kommunen aldrig bedrivit någon kontroll av de gällande datum och andra parkeringsbestämmelserna på sin del av vägen.

  Sen betalparkering infördes i området har felparkerandet längs vägkanten ökat år till år på den kommunala delen av Zetterlundsvägens västra del. I synnerhet sedan det blev p-förbud mot öster från infarten.
  Inte bara trafikfarligt, utan även störande för snöröjning och trevnaden i området.
  Det är ingen vacker utsikt med samma bilar dag efter dag utanför vardagsrummet heller.
  Medans gästparkeringen står helt tom.
  Många väljer att bortse från reglerna när man kan parkera gratis istället för att hyra en p-plats.

  I går höll vi på att frontalkrocka på våg ut i kurvan in mot garage 1, då hela sidan var full med bilar utanför bostadsrätterna och en besökare kom i hög fart runt kurvan i vårt körfält utan att ha någon sikt framåt.

  Misstänker att fler ogillar rådande parkeringssituationen, och hoppas att styrelsen vill trycka på hos de som har ansvaret för ordningen på gatan och gårdarna innan en olycka sker pga av bristen på ordning.

  • Hej! Vi har tagit kontakt med kommunen för att de ska bättra på sin p-övervakning på deras mark. När det gäller Q-park och vår egen mark kommer vi att se till att p-övervakningen återgår till det normala nu när garagerenoveringen är klar. Vi ska också be om särskild insats inne på gårdar där bilar ej får parkera. mvh Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.