Renovering av garage 2 startar i februari

image_pdfimage_print
Renovering av garagens betongkonstruktion.

På årsstämman informerade styrelsen om den kommande renoveringen av garage 2. För att arbetet ska kunna utföras måste garaget tömmas på alla bilar.

Samtliga berörda medlemmar kommer att få särskild information som kommer att delas ut efter helgerna. Styrelsens målsättning är att vi ska försöka ordna tillfälliga p-platser till alla som idag har sin bil i garage 2.

Byggstarten planeras till den 4 februari 2019 och renoveringen beräknas ta cirka 6 veckor.

Garaget måste vara helt tomt på bilar och redo för inspektion lördagen den 2 februari. Det är respektive bilägares ansvar att se till att bilen är ute på angivet datum. Bilar som står kvar efter detta datum kommer att bärgas bort på bilägarens bekostnad.

Fredagen den 1 februari mellan klockan 18-20 kommer parkeringstillstånd att delas ut i styrelselokalen, Zetterlunds väg 119. Särskild blankett för att anmäla önskemål kommer att delas ut till berörda medlemmar i god tid innan dess.

Vid frågor om garagerenoveringen kan du kontakta Bosse på tfn 070-551 72 20 eller Johan på tfn 0733-87 82 00.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.