Trasig port garage 1

image_pdfimage_print

Den övre porten till garage 1 är trasig. Det är den tredje gången på kort tid som porten behöver repareras. I samtliga fall har det visat sig att porten blivit utsatt för skador som orsakats av att någon kört in den på väg ut ur garaget.

Det har tyvärr tagit lång tid att få porten reparerad vilket beror på svårigheter att få tag i reservdelar samt reparatörer under jul- och nyårshelgerna.

Porten beräknas nu bli reparerad den här veckan.

Under tiden porten varit trasig har en medlem fått inbrott i sin bil. Styrelsen beklagar detta och att det tagit så lång tid att få porten reparerad.

För att undvika liknande skador på porten i fortsättningen vill vi be alla att vara försiktiga när du kör ut och in i garaget. Låt alltid porten öppnas fullt innan du kör igenom. Kör inte för nära porten. Tänk på att du kanske inte kan köra in din bil i garaget om du har monterat en takbox, detta kan förstöra både porten och takboxen. Om du orsakar en skada på porten så anmäl detta till vicevärden omedelbart. Samma sak om du upptäcker några andra fel i och kring garaget.

Vi kan också hjälpas åt att hålla uppsikt i och kring garagen. Ser du någon person du inte känner igen – ställ frågor. Förvara aldrig värdesaker synligt i bilen varesig du parkerar utomhus eller inne i garaget. Vi vill också påminna att det inte är tillåtet att förvara några andra saker i garaget förutom biltillbehör, som t ex däck och takbox.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.