P-tillstånd i samband med garagerenoveringen

image_pdfimage_print

Här följer viktig information om vad som gäller för de som får parkeringstillstånd i samband med renoveringen av garage 2.

Var gäller tillståndet?

Parkeringstillståndet är giltigt för avgiftsfri parkering på samfällighetens mark. Detta gäller alla lediga parkeringsplatser utanför samtliga garage (förutom garage 2) samt utmed vägen, från p-förbudsskylten fram till garage 1. Förbudsskylten kommer att ändras så att det under renoveringstiden kommer vara tillåtet att parkera utmed vägen med tillstånd. Har man inget tillstånd får man inte parkera på den sträckan. Q-park som sköter vår parkeringsövervakning kommer att informeras hur det ska fungera. Om du som har parkeringstillstånd ändå får en p-bot utfärdad av Q-park kan du kontakta styrelsen via e-post eller kontaktformuläret på hemsidan.

Övrig parkering

Fram till skylten utmed vägen är det kommunens mark och där kan alla, även de som inte är medlemmar med tillstånd, precis som tidigare, också parkera. Vi ber de som bor utmed vägen ha överseende med att det under renoveringstiden kommer vara flera bilar i rörelse samt att ni som parkerar utmed vägen respekterar trafikreglerna och inte blockerar utfarter.

Var gäller tillståndet inte?

Det är inte tillåtet att köra in och parkera på gårdarna. Det är inte heller tillåtet att parkera i vändzoner eller på andra ytor om det inte särskilt godkänts av styrelsen. Tillståndet ger heller inte rätt att parkera på kommunens mark utmed vägen där det råder p-förbud. Bryter man mot dessa regler riskerar man att få en p-bot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.