Snart dags för höststädning igen

image_pdfimage_print

Höstens städhelg äger rum lördag och söndag 24-25 oktober.

Respektive gård bestämmer själva när på helgen städningen ska äga rum och vem som ska göra vad. Kontakta ditt gårdsråd om du vill veta mera. Gårdsråden brukar sätta upp anslag runt gården med tider, vad som ska göras och att det bjuds på fika.

Vi behöver hjälp med ihopplockning av grenar, löv etc.

Inför den här städhelgen har styrelsen ombesörjt sågning av grenar och klippning av buskar runt omkring i området och vi ber respektive gård om hjälp att samla ihop trädgårdsavfallet och slänga det i containrarna. Tack på förhand!

Containrar finns vid garage 1, 3 och 5

Containrar för trädgårdsavfall kommer att finnas tillgängliga som vanligt. De står vid garage 1, 3 och 5. Inget annat än trädgårdsavfall får slängas i containrarna!

Plocka in väg-guppen

Alla väg-gupp FLEXIBUMP tas bort och tas ner till föreningens förråd i nedre garage 3. Se till att få med alla galvaniserade fästjärn (det är två till varje gupp).

Utlåning av redskap

Utlåning av trädgårdsredskap, t ex krattor,spadar, skottkärror och gräsklippare sker vid ena gaveln vid garage 3. Där finns också säckar att samla löv och annat trädgårdsavfall i. Föreningen har ett begränsat antal redskap så har ni egna är det bra.

Behöver ni hjälp med nedsågning av mindre träd, buskar, klippning av buskar, grenar etc.?

Kontakta vicevärd Johan på tfn 0733-87 82 00 eller ordförande Peter på tfn 0708-85 85 10. Gärna i god tid innan städhelgen så vi kan planera in detta eller så tidigt som möjligt på lördag morgon/förmiddag.

OBS! Viktig information med anledning av Corona.
Tänk på att undvika eventuell smittspridning och hjälp oss skydda våra äldre! Följ myndigheternas råd. Deltag inte i städdagen om du är sjuk eller tillhör en riskgrupp.  Ta ditt eget ansvar. Håll avstånd till andra. Undvik att samlas i grupp.
  

Här kan du läsa mer om vad vi brukar göra på våra vår- och höststädningar.

1 kommentar på “Snart dags för höststädning igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.