Renovering av garage 4

image_pdfimage_print

Viktig information inför renovering av garage 4

Som vi tidigare meddelat fortsätter renoveringen av våra garage och nu under våren är det dags för garage 4.

Lördag 9 april ska garaget vara helt tomt och redo för inspektion inför byggstarten 11 april. Renoveringen beräknas ta cirka 8 veckor. Styrelsens målsättning är att försöka ordna tillfälliga p-platser under den tid som renoveringen pågår, antingen i andra garage, utanför garagen (med p-tillstånd) eller om man hellre vill parkera utmed vägen på kommunens mark. Det kommer inte vara tillåtet att parkera inne i vårt område.

Det är bilägarens ansvar att se till att bilen är ute på angivet datum. Bilar som står kvar efter det kommer att bärgas bort på bilägarens bekostnad. Eventuella däck, takboxar och annat som förvaras i garaget måste också tas därifrån under renoveringen. Bortforsling av eventuellt skräp som lämnas kvar efter den 9 april kommer debiteras respektive p-platsinnehavare.

OBS! Garaget ska vara helt tömt, det gäller både över- och undergarage.

Fredag 8 april mellan klockan 18-19 kommer parkeringstillstånd att delas ut i styrelselokalen, Zetterlunds väg 119.

Vid frågor kontakta någon av nedanstående:

Bosse 070-551 72 20
Johan 0733-87 82 00

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.