Snart dags för vårstädning

image_pdfimage_print

Vårstädningen äger rum helgen 23-24 april

Respektive gård bestämmer själva när på helgen städningen ska äga rum och vem som ska göra vad. Kontakta ditt gårdsråd om du vill veta mera. Gårdsråden brukar sätta upp anslag runt gården med tider, vad som ska göras och att det bjuds på fika.

Väg-guppen

Glöm inte att sätta upp väg-guppen på respektive gård.

Containrar finns på plats

Containrar för trädgårdsavfall kommer att finnas tillgängliga som vanligt. De står vid garage 1, 3 och 5. OBS!Inget annat än trädgårdsavfall får slängas i dessa containrar!

Utlåning av redskap etc

Utlåning av trädgårdsredskap, t ex krattor och skottkärror, sker utanför garage 3, på gräsmattan framför teknikhuset ”UC2”. Där finns också säckar att samla löv och annat trädgårdsavfall i. Föreningen har ett begränsat antal redskap så har ni egna är det bra! Har du tips på fler redskap som samfälligheten borde köpa in får du gärna ta upp det med vicevärden. Här kan du läsa mer om vad vi brukar göra på våra vår- och höststädningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.