Kallelse till extra stämma

image_pdfimage_print

Medlemmarna i Zetterlundsvägens Samfällighetsförening kallas härmed till extra stämma tisdagen den 21 juni kl. 19.00 i föreningslokalen på Zetterlunds väg 25. Mall för att ge fullmakt till ombud finns på hemsidan. Boende i Brf bjuds in att närvara under stämman men representeras av sin styrelse.

Den extra stämman hålls med anledning av Skatteverkets nya regler för samfälligheter som påverkar oss när det gäller kravet att redovisa moms samt ändra räkenskapsår till kalenderår. Styrelsen har därför fattat beslut om att hålla en extra stämma för att ta upp de punkter som anges i kallelsen.

Att föreningen blir momspliktig kommer påverka vår ekonomiska redovisning men innebär ingen förändring för samfällighetsavgiften.

Material inför stämman finns tillgängligt här:

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.