Fiberprojektet har startat

image_pdfimage_print

gravskopa

Fiberprojektet har nu startats av Teknikbyråns underleverantör Winecon. 

Grävningen kommer att påbörjas måndag 24 februari med start av en grävmaskin och sedan i mitten av veckan två stycken. Samtidigt sker även handschakt in till respektive fastighet. Grävandets början kommer att ske från undercentral en vid garage 3 mot förskolan samt mot vår möteslokal. Läs mer här.

Grävarbetet kommer att ta mellan 4-6 veckor. 

I samband med starten av grävandet kommer entreprenören Winecon att kontakta alla boende för att fråga var ni önskar inkommande fiberanslutning. Anslutning kommer ske på den sida av husen som finns markerat på kartan.

Frågor besvaras av föreningens projektledare Dan Axelsson. Du kan kontakta honom och styrelsen via formuläret på den här sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.