Styrelsemöte 17 februari 2014

image_pdfimage_print

Ordförandeklubba

Följande frågor hanterades på styrelsemötet:

  • Planen för garagerenoveringen (betongen) diskuterades. Styrelsen beslutade att uppdra åt Kurt att fortsätta dialogen med Betongkonsult. Planen är att teckna avtal med Betongkonsult när det gäller framtagande av upphandlingsunderlag och låta dom också göra själva upphandlingen. Går allt enligt planerna skulle det första garaget kunna börja renoveras i september.
  • Bygget av det nya fibernätet är i startgroparna och Teknikbyrån har satt upp flaggor vid vår infart och lagt information i brevlådorna. En tidsplan för arbetet håller på att tas fram och kommer att kommuniceras till alla medlemmar. Dan Axelsson är föreningens projektledare.
  • Som vi meddelat tidigare har Ownit Kabel-TV AB sagt upp avtalet med föreningen. Styrelsen har arbetat med frågan och avser nu att teckna ett kort avtal med Canal Digital Kabel-TV för leverans av samma analoga utbud som Ownit idag levererar samt de fria digitala kanalerna. Avtalslängden kommer att vara 6 månader. Mer praktisk information om vad bytet innebär kommer att läggas ut på hemsidan inom kort. Bytet sker den 17 mars. Se särskild information.
  • Styrelsen diskuterade de parkeringsproblem vi haft i området på sistone.
  • Park- och lekgruppen kommer att ta in offerter för den fortsatta renoveringen av lekplatserna. 
  • Årets vårstädning kommer att äga rum den 26-27 april.

Nästa styrelsemöte hålls den 17 mars.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.